tag:blogger.com,1999:blog-61287230469054566822024-03-05T20:45:52.018+02:00Η Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα!Εύκολες, γρήγορες, πρωτότυπες συνταγές μαγειρικής
και ζαχαροπλαστικής, που λύνουν κάποιο πρόβλημα. για άσχετους,
ακαμάτρες και όσους γενικά δεν το 'χουν!
ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣhttp://www.blogger.com/profile/04926521385729329595noreply@blogger.comBlogger163125tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-34811945699399552312020-01-19T05:40:00.003+02:002020-01-19T06:26:03.428+02:00Πορτοκαλόπιτα
Πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη, πολύ γευστική και πολύ αρωματική συνταγή, είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσει.
Υλικά:
2 πορτοκάλια μεσαίο μέγεθος
4 αυγά μέτρια
200 γρ ζάχαρη
1 κγ εκχύλισμα βανίλιας
150 ml σπορέλαιο
250 γρ σιμιγδάλι ψιλό
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ (20 γρ)
χυμό πορτοκάλι, αν χρειαστεί
1 πορτοκάλι σε φέτες για το γαρνίρισμα
Για το σιρόπι:
350 γρ ζάχαρη
2 ποτήρια νερό.
Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-31272530949217318772019-02-25T22:15:00.000+02:002019-02-25T22:17:58.715+02:00Ζύμη για Πίτσα με 2 Υλικά
Ακούγεται απίστευτο ή μάλλον πολύ καλό, για να είναι αληθινό, αλλά είναι αληθινό. Με μόνο δύο υλικά, γιαούρτι και αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, έχουμε μια από τις καλύτερες ζύμες - βάση για πίτσες, που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Μην περιμένετε καμιά πολύπλοκη συνταγή. 1 και 1/4 φλυτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του και 1 φλυτζάνι απλό ελληνικό γιαούρτι. Και ζύμωμα για περίπου 8-10 λεπτά.
The Alley Cat - Το Κεραμιδόγατοhttp://www.blogger.com/profile/10064823692075428054noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-90139318887561453522018-05-26T16:06:00.000+03:002018-05-26T16:06:05.029+03:00Εύκολο Σιρόπι Καραμέλας 3' λεπτών
Αφού λοιπόν ξεκινήσαμε με το Γρήγορο Σιρόπι Καραμέλας Στιγμής, για να το ολοκληρώσουμε, ιδού η συνταγή των 3 λεπτών, με δύο μόνο υλικά. Βούτυρο και σιρόπι σφενδάμου (Maple syrup).
Πως γίνεται
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι που έχουμε προθερμάνει στο μάτι της κουζίνας, 1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου και το αφήνουμε να πάρει μία καλή βράση. Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣhttp://www.blogger.com/profile/04926521385729329595noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-26364778832957820232018-05-23T15:48:00.000+03:002018-05-23T15:48:02.311+03:00Γρήγορο Σιρόπι Καραμέλας Στιγμής
Και μιας και αρχίσαμε με σιρόπι την εβδομάδα, με το Γρήγορο Σιρόπι Στιγμής Φράουλα χωρίς βράσιμο, ας συνεχίσουμε, γιατί το θέλει ο καιρός, με τα παγωτά που ξεκινάνε τώρα. Γρήγορο Σιρόπι Καραμέλας Στιγμής στα μικροκύματα λοιπόν. Βρήκα την συνταγή αυτή στο Epicurious και είναι απλά τέλεια.
Πως γίνεται
Βάζουμε σε ένα φλυτζάνι κατάλληλο για μικροκύματα, 1 κουταλιά της σούπας ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣhttp://www.blogger.com/profile/04926521385729329595noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-20115730858457435072018-05-20T06:58:00.000+03:002018-05-20T07:39:51.649+03:00Γρήγορο Σιρόπι Στιγμής Φράουλα χωρίς βράσιμο
Φτιάξατε κρέπες, pan-cakes, βάφλες, παγωτό και χρειάζεστε επειγόντως σιρόπι; Πολύ γρήγορα και χωρίς βράσιμο, μπορείτε να φτιάξετε σιρόπι φράουλας στιγμής, με φρέσκες ή κατεψυγμένες φράουλες.
Δείτε πως
Βάζουμε στο μούλτι μισό κιλό φράουλες, μισό φλυτζάνι ζάχαρη, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού η πορτοκαλιού, μισό κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας και τα χτυπάμε όλα μαζί, ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣhttp://www.blogger.com/profile/04926521385729329595noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-21174526707064578922018-05-17T17:45:00.000+03:002018-05-17T19:24:41.561+03:00Κουφέτο Μήλου (όχι μήλου)
To κουφέτο Μήλου είναι ένα τοπικό γλυκό του κουταλιού της Μήλου, που δεν έχει καμία σχέση με τα μήλα. Φτιάχνεται από κολοκύθα και είναι απλά θεϊκό. Πανεύκολη συνταγή, φτιάξτε το και είναι σίγουρο ότι δεν θα το μετανιώσετε.
Τυπικά το γλυκό αυτό γίνεται από λευκή κολοκύθα, την οποία έχουμε πρώτα αφήσει σε ξηρό περιβάλλον στη σκιά και στον αέρα να στεγνώσει, αλλά γίνεται και με την ΟΙ ΑΚΑΜΑΤΗΔΕΣhttp://www.blogger.com/profile/04926521385729329595noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-3019043322223582372018-05-04T09:08:00.000+03:002018-05-04T11:38:19.815+03:00Lemon Confit - Συντήρηση Λεμονιού
Το όνομα Lemon Confit παραπέμπει σε κάτι πολύ εντυπωσιακό, αλλά πρόκειται απλά για συντηρημένο λεμόνι. Η προέλευση της "συνταγής" φέρεται να είναι από το Μαρόκο. Η ιδέα, αλλά και η εκτέλεση είναι πολύ απλή. Ουσιαστικά "θάβουμε" τα λεμόνια μέσα σε ένα μείγμα από αλάτι και ζάχαρη, περιμένουμε και αυτό είναι. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά, ψιλοκομμένο, σε φαγητά και σε γλυκά και γενικά όπουThe Alley Cat - Το Κεραμιδόγατοhttp://www.blogger.com/profile/10064823692075428054noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-5482116651459746262018-04-22T08:26:00.000+03:002018-04-22T08:29:08.105+03:00Πως διατηρώ τις φράουλες φρέσκες με ξύδι
Τώρα που οι φράουλες είναι στην εποχή τους, είναι ευκαιρία να τις ευχαριστηθούμε σε ποσότητα. Όμως οι φράουλες έχουν το ιδίωμα να μουχλιάζουν. Ένα χρήσιμο τιπ, για να μην χαλάνε μετά από λίγες μέρες στο ψυγείο, μέχρι να τις καταναλώσουμε, είναι να τις βουτήξουμε για πέντε λεπτά μέσα σε μια λεκάνη νερό, στο οποίο έχουμε διαλύσει λίγο ξύδι. Τις ξεπλένουμε μετά με καθαρό νερό, τις The Alley Cat - Το Κεραμιδόγατοhttp://www.blogger.com/profile/10064823692075428054noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-33205576926352678762018-03-29T00:12:00.000+03:002018-05-20T07:04:31.757+03:00Σπιτικό Ζαχαρούχο Γάλα
Έχει τύχει να χρειαστείτε ζαχαρούχο γάλα για μια συνταγή και να μην βρίσκετε στα ντουλάπια; Καμιά ανησυχία! Αν έχετε ένα κουτί εβαπορέ, λίγη ζάχαρη και άφθονη υπομονή, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας ζαχαρούχο, το οποίο, πιστέψτε με, δεν έχει καμία διαφορά στη γεύση από το έτοιμο που αγοράζουμε.
Υλικά που θα χρειαστούμε, είναι ένα κουτί εβαπορέ (400 γρ), γύρω στα 150 γρ ζάχαρη, που είναι The Alley Cat - Το Κεραμιδόγατοhttp://www.blogger.com/profile/10064823692075428054noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-41189022821129785742016-07-18T18:22:00.001+03:002016-07-29T20:44:06.540+03:00Γρήγορη Πανακότα με Καφέ και Νουτέλα
Μια ακόμη πανεύκολη εκδοχή της αγαπημένης πανακότας, αυτή τη φορά με καφέ και νουτέλα.
Υλικά για 4-6 άτομα
200 γρ, κρέμα γάλακτος
200 γρ γάλα
100 γρ ζαχαρούχο γάλα
1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
1 κουταλιά της σούπας καφές στιγμιαίος
Νουτέλα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε (δεν βράζουμε) την κρέμα με το γάλα και το ζαχαρούχο.
Διαλύουμε στο ζεστό μείγμα τον καφέ και μετά την ζελατίνη.
Ανακατεύουμε Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-29729767881113509022016-06-27T12:53:00.000+03:002016-07-18T18:25:39.438+03:00Εύκολη Καλοκαιρινή Πανακότα με Γιαούρτι
Πρόκειται για μια άλλη εκδοχή της κλασσικής Ιταλικής Πανακότα, εξ ίσου εύκολη στην εκτέλεση με απλά υλικά, μια καλοκαιρινή παραλλαγή του αγαπημένου γλυκού, που επιδέχεται αρκετό αυτοσχεδιασμό.σε ότι αφορά τη γεύση και το άρωμα.
Υλικά για 6-8 μερίδες
1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη
3 κ.σ. κρύο νερό για την διάλυση της ζελατίνης
2,5 φλυτζάνια κρέμα γάλακτος 35%
1,2 φλυτζάνι ζάχαρη
1-2 φλούδες Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-46502261127805923002016-04-08T00:45:00.000+03:002016-07-29T20:40:08.610+03:00Κοτόπουλο στον Φούρνο με Πατάτες
Αγαπημένο, Ελληνικό και πολύ εύκολο φαγητό, κατάλληλο για άσχετους και ακαμάτρες. Γίνεται με ολόκληρο κοτόπουλο ή με κομμάτια κοτόπουλου, το ίδια καλά.
Πλένουμε το κοτόπουλο, αφαιρούμε τυχόν τριχίτσες, αν έχουν μείνει, κόβουμε και πετάμε το πάνω μέρος της ουράς, που έχει κάτι σαν κύστη και το βάζουμε σε ένα ταψί κατάλληλου μεγέθους, που να χωράει και τις πατάτες.
Αλατοπιπερώνουμε το Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-54486545407144514772016-04-01T04:00:00.000+03:002018-03-29T03:35:22.661+03:00Κέικ με Λάδι
Υλικά:
1 ποτήρι λάδι, 1 και 1/2 ποτήρι γάλα, 2 αυγά, 1 και 1/2 ποτήρι ζάχαρη, 2 βανίλιες σε σκόνη ή ότι άλλο άρωμα/γεύση μας αρέσει και αλεύρι, περίπου 500 γρ..
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά μαζί σε μια λεκάνη, εκτός το αλεύρι και ανακατεύουμε πολύ καλά. Όταν γίνουν μια μάζα ομοιογενής, προσθέτουμε το αλεύρι, όσο πάρει, ανακατεμένο με ένα φακελάκι μπέικιν.
Βάζουμε το μείγμα σε φόρμαSophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-53956175094440635572016-03-25T03:35:00.000+02:002018-03-29T03:35:22.652+03:00Τούρτα Παγωτό Λευκής Σοκολάτας με Μαστίχα και Βερίκοκα
Υλικά για το παγωτό (4-6 άτομα):
1 λίτρο γάλα, 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος, 400 γραμ. λευκή σοκολάτα, 8 κρόκοι αυγού, 2/3 του φλιτζανιού ζάχαρη, 1 φυσική βανίλια σε σκόνη, 2 κουτ. του γλυκού σκόνη μαστίχα, 2 σφηνάκια λικέρ μαστίχα.
Για την σάλτσα βερίκοκο:
½ φλιτζάνι ζάχαρη, ½ φλιτζάνι νερό, 12 ξερά βερίκοκα, ¼ κουτ. του γλυκού σκόνη μαστίχα,
Για το σερβίρισμα:
1 πακέτο μπισκότα Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-85745353966197140982016-03-18T02:52:00.000+02:002018-03-29T03:35:22.722+03:00Τυροψωμάκια πολύ αφράτα
Υλικά:
1 αλεύρι φαρίνα (500 γρ), 3 αβγά, 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, 1 κεσεδάκι του γιαουρτιού ηλιέλαιο, 1 κεσεδάκι του γιαουρτιού γκούντα τριμμένο, 300 γρ φέτα θρυμματισμένη.
Εκτέλεση:
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το λάδι, τα αυγά και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά μας. Προσθέτουμε την φέτα και το γκούντα και στο τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε.
Τα πλάθουμε σαν κεφτεδάκια και Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-70385062371310960942016-03-11T02:39:00.000+02:002018-03-29T03:35:22.708+03:00Κρέπες Γλυκιές
Ρίχνουμε μια κούπα αλεύρι, μια κούπα γάλα, μισό κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη, αλάτι, 2-3 αυγά και μια κουταλιά της σούπας λιωμένο βούτυρο. Στη συνέχεια ανακατεύουμε με ένα χτυπητήρι ή με το μίξερ.
Ανάβουμε το μάτι τέρμα, αλείφουμε με βούτυρο το τηγάνι και ρίχνουμε λίγη - λίγη τη ζύμη, με μια βαθιά μικρή πλαστική κουτάλα. Αφήνουμε την κάθε κρέπα να ψηθεί 5 λεπτά αφού την Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-41959624452353581712016-03-04T02:30:00.000+02:002018-03-29T03:35:22.635+03:00Ομελέτα
Έχεις μόνο 3 αυγά, ντομάτα και λίγο τυρί; Φτάνουν για να δημιουργήσεις! Το συνηθισμένο δεν παύει να είναι και νόστιμο! Είναι αυτό που φαντάζεσαι, ναι, αγαπητέ αναγνώστη, μια ομελέτα!
Γι' αυτήν θα χρειαστείς 3 αυγά, 1 κουτάλι της σούπας τριμμένο τυρί, λίγο πιπέρι, ελαιόλαδο, 1 ντομάτα σε κύβους και προαιρετικά 1 πράσινη πιπεριά για διακόσμηση.
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-38468667144334283532016-02-27T10:40:00.001+02:002016-07-29T20:44:06.534+03:00Brigadeiros - Εύκολα Τρουφάκια με 3 υλικά
Τα Brigadeiros είναι παραδοσιακά, Βραζιλιάνικα σοκολατένια τρουφάκια, πολύ εύκολα στην προετοιμασία τους και πολύ (πάρα πολύ) γευστικά.
Χρειαζόμαστε:
70 γρ. βούτυρο
3-4 κουταλιές της σούπας κακάο άγλυκο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400 γρ)
Τι κάνουμε:
Ζεσταίνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά, να λιώσει, σε ένα κατσαρολάκι και προσθέτουμε το ζαχαρούχο.
Όταν τα δύο υλικά αναμιχθούν καλά, προσθέτουμεSophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-6235828533729212912016-02-14T20:27:00.000+02:002016-02-14T20:29:10.087+02:00Sponge Cake Βάση για Τούρτα
Για αρχή να δούμε για που προορίζεται το sponge cake. Η διαφορά του με τα κλασσικά κέικ είναι ότι δεν φουσκώνει πάρα πολύ και όταν φουσκώσει, το κάνει ομοιόμορφα, κρατώντας το σχήμα του. Για τον λόγο αυτό μπορεί εύκολα να κοπεί σε κομμάτια και είναι ιδανικό για τούρτες. Η υφή του είναι, όπως το λέει η λέξη, σαν σφουγγάρι, οπότε σιροπιάζεται και πιο εύκολα.
ΥΛΙΚΑ
4 μεγάλα αυγά
1 και 3/4 Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-49762864499254053852015-12-27T05:52:00.001+02:002015-12-27T05:52:51.763+02:00Ψήνοντας τα Κονσερβαρισμένα Ντοματάκια
Όλοι ξέρουμε τα κονσερβαρισμένα ντοματάκια, που χρησιμοποιούμε στο μαγείρεμα, όπως ξέρουμε και την διαδρομή τους, από το σούπερ-μάρκετ, στο ντουλάπι της κουζίνας, στην κατσαρόλα. Υπάρχει όμως καλύτερος τρόπος διαβάζουμε στο epicurious.com, που μεταμορφώνει τα απρόσωπα, συχνά υπόξινα ντοματάκια σε σε γλυκές, καραμελωμένες, γευστικές ντομάτες, πανεύκολα.
Βγάζουμε τα ντοματάκια από την κονσέρβα,Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-2491538769230152122014-11-01T03:06:00.000+02:002016-07-29T20:40:08.603+03:00Οικονομικό Πατέ με Συκωτάκια Πουλιών
Ένα πολύ ωραίο συνοδευτικό - ορεκτικό, με ασήμαντο κόστος, το πατέ με συκωτάκια πουλιών υπόσχεται να εντυπωσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας. Συκωτάκια πουλιών θα βρείτε σε όλα τα σούπερ-μάρκετ, συσκευασμένα σε δισκάκι, στο τμήμα με τα κατεψυγμένα και συνήθως θα βρείτε μέσα και τις καρδιές.
Ξεπαγώνετε την συσκευασία με τα συκωτάκια (περίπου 500 γρ) και ανοίγετε τις καρδιές, αν Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-60753601467382699972014-10-25T01:12:00.000+03:002018-05-20T07:05:06.613+03:00Εύκολη Μαρμελάδα - Σως Αχλάδι με Βούτυρο
Αν υπάρχει κάτι δύσκολο σ' αυτή την μαρμελάδα, είναι το κόψιμο των αχλαδιών, που δεν το λες δύσκολο. Διαλέγουμε 6-8 ώριμα αχλάδια, τα πλένουμε καλά, τα κόβουμε κομματάκια, όπως είναι με την φλούδα, πετώντας μόνο τον πυρήνα με τα κουκούτσια, τις ίνες και το κοτσάνι.
Βάζουμε τα κομματάκια σε μια κατσαρόλα, με δυο κουταλιές της σούπας βούτυρο γάλακτος, σε πολύ χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας τακτικάSophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-11713579280951554472014-09-05T22:09:00.000+03:002015-12-30T05:09:02.178+02:00Πικάντικα Αφράτα Στραγάλια
Πικάντικα αφράτα στραγάλια ή πως ένας περιφρονημένος ξηρός καρπός ανάγεται σε πρωταγωνιστή. Βάλτε 250 γρ. αφράτα στραγάλια σε ένα τηγάνι τεφλόν και ζεστάνετε τα καλά, σε μέτρια φωτιά, ανακατεύοντας συνεχώς, προσέχοντας να μην αρπάξουν, για περίπου 3-5 λεπτά. Τοποθετήστε κατόπιν τα ζεστά στραγάλια σε τάπερ, που κλείνει καλά, προσθέστε μισή κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, ένα Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-77239835011432171422014-08-29T19:50:00.000+03:002014-08-29T19:50:00.412+03:00Ψωμί Μπύρας Χωρίς Ζύμωμα με Κάρδαμο
Ένα εύκολο, νόστιμο ψωμί, με έντονο το άρωμα του ζυμωτού, χωρίς την φασαρία του ζυμώματος, είναι το ψωμί με μπύρα.
Βάζουμε σ' ένα λεκανάκι μισό φλυτζάνι ζεστό νερό (όχι καυτό ούτε χλιαρό), διαλύουμε μέσα ένα φακελάκι μαγιά σε σκόνη, προσθέτουμε και μισό φλυτζάνι αλεύρι, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε το λεκανάκι με μια πετσέτα, βάζουμε σε ζεστό μέρος και ... περιμένουμε (1).
Μετά από 40 Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0tag:blogger.com,1999:blog-6128723046905456682.post-165090656623293952014-08-22T10:35:00.000+03:002015-12-30T04:50:42.215+02:00Τσιτσιμπύρα - Η Κερκυραϊκή Σαμπάνια
Παραδοσιακό επτανησιακό αναψυκτικό, το έφεραν στην Κέρκυρα οι Άγγλοι (ginger beer), αγαπήθηκε και έμεινε. Αποτελείται από τζίντζερ (πιπερόριζα), λεμόνι, μαγιά και ζάχαρη και είναι ένα καταπληκτικό αεριούχο ποτό με πιπεράτη γεύση και όλα τα οφέλη της πιπερόριζας, ιδανικό για το καλοκαίρι. Το γιατί ονομάστηκε "μπύρα' θα παραμείνει μυστήριο. Ο αφρός ίσως;
Θα χρειαστούμε ένα μπουκάλι πλαστικό 2 Sophiahttp://www.blogger.com/profile/16206264071110720672noreply@blogger.com0