Κορμός του Δέντρου!!

Υλικά: 1 λιτρο γαλα, 1 κουβερτουρα, 7 κουταλακια της σουπας ζαχαρη, 2 κρεμες ανθος αραβοσιτου, 2 πακετα μπισκοτα πτι μπερ.
Εκτέλεση: Βαζουμε σε σιγανη φωτια το γαλα να ζεσταθεί και βαζουμε σιγα σιγα τις 7 κουταλιες ζαχαρη. Μέσα στο ζεστό γάλα μπορούμε να λυώσουμε και την κουβερτούρα.  Βγαζουμε μια κουπα γαλα απο μεσα χωρια και αδειαζουμε τις δυο κρεμες μεσα στην κουπα ανακατευουμε και το ξανα-αδειαζουμε μεσα στο γαλα και ανακατευουμε μεχρι να γινει μια ωραια κρεμα. Το παιρνουμε απο την φωτια αφηνουμε 5 λεπτα να κρυωσει και σπαμε μεσα τα 2 πακετα μπισκοτα στα 4 και το απλωνουμε σε μεβρανη και ριχουμε απο πανω το ινδοκαρυδο, το τυλίγουμε σε ρολό και το βαζουμε στην καταψυξη!! Ελπιζω να σας αρεσει ευχαριστω!!!
--------------------------------------------------------
Την συνταγή αυτή έστειλε η αναγνώστρια Ελευθερία Σ. Την ευχαριστούμε πολύ.

1 σχόλιο:

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget