Τυροψωμάκια πολύ αφράτα


Υλικά:
1 αλεύρι φαρίνα (500 γρ), 3 αβγά, 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, 1 κεσεδάκι του γιαουρτιού ηλιέλαιο, 1 κεσεδάκι του γιαουρτιού γκούντα τριμμένο, 300 γρ φέτα θρυμματισμένη.

Εκτέλεση:
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το λάδι, τα αυγά και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά μας. Προσθέτουμε την φέτα και το γκούντα και στο τέλος το αλεύρι και ζυμώνουμε.
Τα πλάθουμε σαν κεφτεδάκια και τα αραδιάζουμε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά. Τα βγάζουμε μόλις ροδίσουν.
Αν μας αρέσει τα κυλάμε πριν τα ψήσουμε σε σησάμι.
Βγαίνουν περίπου 25 κομμάτια με αυτή τη δόση.


--------------------------------------------------------
Την συνταγή αυτή μας έστειλαν από τα ΚΟΥΖΙΝΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ. Τους ευχαριστούμε πολύ!

Link: H Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, μπορείτε να την δημοσιεύσετε στο site σας, αρκεί να διατηρήσετε το πιο πάνω link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget