Εύκολο Σιρόπι Καραμέλας 3' λεπτών


Αφού λοιπόν ξεκινήσαμε με το Γρήγορο Σιρόπι Καραμέλας Στιγμής, για να το ολοκληρώσουμε, ιδού η συνταγή των 3 λεπτών, με δύο μόνο υλικά. Βούτυρο και σιρόπι σφενδάμου (Maple syrup).

Πως γίνεται

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι  που έχουμε προθερμάνει στο μάτι της κουζίνας, 1/2 φλιτζάνι σιρόπι σφενδάμου και το αφήνουμε να πάρει μία καλή βράση.  Προσθέτουμε 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο και το αφήνουμε να βράσει λίγο ακόμα, 1-1,5 λεπτά. χωρίς να πολυανακατεύουμε, μέχρι το σιρόπι να στέκεται ελαφρά στο πίσω μέρος του κουταλιού.  Θα είναι ακόμα αρκετά ρευστό, αλλά όταν κρυώσει θα είναι παχύρευστο και έτοιμο για να συμπληρώσει τα παγωτά, τις βάφλες και τα pan-cakes μας.

Διατηρείται το ψυγείο.  Για μεγαλύτερη ποσότητα, απλά πολλαπλασιάζουμε τις ποσότητες των υλικών.  Αντίθετα με το Γρήγορο Σιρόπι Καραμέλας Στιγμής στα μικροκύματα, το σιρόπι αυτό δεν πήζει πάρα πολύ στο ψυγείο και με λίγη ώρα σε θερμοκρασία δωματίου, ειδικά το καλοκαίρι, είναι πάντα έτοιμο για χρήση.

Καλή Επιτυχία!

--------------------------------------------------------
Link: H Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, μπορείτε να την δημοσιεύσετε στο site σας, αρκεί να διατηρήσετε το πιο πάνω link.

1 σχόλιο:

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget