Μικρά Χοτ-Ντογκ για Πάρτυ


Αγοράζουμε από το σούπερ-μάρκετ, μικρά φρατζολάκια μπριός (ψωμί με γάλα και αυγό). Τα τρυπάμε με τον ειδικό κόφτη, που καθαρίζουμε τα κουκούτσια από τα μήλα και αδειάζουμε την ψύχα, δημιουργώντας μια τρυπούλα. Βάζουμε μέσα σε κάθε τρυπούλα μια γερή δόση κέτσαπ και μουστάρδα. Έχουμε αγοράσει μικρά λουκανικάκια βραστά ή λουκάνικα κοκτέιλ. Περνάμε από ένα μέσα σε κάθε φρατζολάκι και τα τοποθετούμε σε δίσκο ή πιατέλα, το ένα πάνω στο άλλο, να σχηματίζουν πυραμίδα. Αν δεν έχουμε το κατάλληλο εργαλείο, να τρυπίσουμε τα φρατζολάκια, μπορούμε απλά να τα χαράξουμε κατά μήκος και να τοποθετήσουμε τα λουκανικάκια στην σχισμή.  Μπορούμε να τα σερβίρουμε ζεστά (τα βάζουμε για 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, να ζεσταθούν) ή κρύα. Νιαμ ...

Πλεονέκτημα: Είναι εύκολη, πλην όμως αγαπημένη γεύση, για μικρούς και μεγάλους και ως εκ τούτου, κατάλληλη για παιδικά πάρτυ, αλλά και πάρτυ ενηλίκων με μπυρίτσα κ.λ.π.
--------------------------------------------------------
Link:H Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα
Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, μπορείτε να την δημοσιεύσετε στο site σας, αρκεί να διατηρήσετε το πιο πάνω link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget