Γρήγορο Κέϊκ 3 λεπτών στα Μικροκύματα

Σας έχει συμβεί να θέλετε ένα γλυκό και να μην υπάρχει κάτι γλυκό στο σπίτι; Κανένα πρόβλημα. Ανακατέψτε σε μια κούπα 2 κουταλιές της σούπας λάδι, 2 κουταλιές της σούπας γάλα, ένα αυγό, λίγες σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας, μισό κουταλάκι του γλυκού κανέλα, 3 γεμάτες κουταλιές της σούπας ρόφημα κακάο (Nesquik, Hemo, Ovomaltine), 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη και 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι. Για περισσότερη γεύση και άρωμα προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού κονιάκ ή λικέρ, κομματάκια σοκολάτας ή και τριμένο καρύδι. Αν χρησιμοποιήσετε άγλυκο κακάο, στην θέση του ροφήματος, υπολογίστε 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, για κάθε κουταλιά κακάο. Βάλτε την κούπα στα μικροκύματα, στο δυνατό, για 2,5 έως 3 λεπτά κι έτοιμο!

Πλεονέκτημα:  Εύκολη και γρήγορη συνταγή, που γίνεται και από ένα παιδί.  Επιδέχεται πειραματισμούς με τα διάφορα υλικά, όπως σταφίδες, αποξηραμένα φρούτα κ.α.
--------------------------------------------------------
Link: H Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, μπορείτε να την δημοσιεύσετε στο site σας, αρκεί να διατηρήσετε το πιο πάνω link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget