Αν θέλουμε, μπορούμε να προσθέσουμε την ώρα, που βράζει και λίγα μανιτάρια κατεψυγμένα ή κονσέρβα. Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκα μανιτάρια, πρέπει προηγουμένως να τα σωτάρουμε ελαφρά σ' ένα τηγανάκι για 5-6 λεπτά. Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε στο μίγμα, που βράζει και τριμμένο τυρί, που λυώνει ή και κομματάκια μπέϊκον. Για πιο σφιχτή υφή (π.χ. για ντιπ), προσθέτουμε στο τέλος και αναδεύοντας γρήγορα και 1 αυγό κτυπημένο καλά. Γαρνίρουμε με λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο για χρώμα. Νιαμ ...
Πλεονέκτημα: Είναι η τέλεια καρμπονάρα για εργένηδες. Είναι πολύ απλή, γρήγορη και νόστιμη. Τα επί πλέον υλικά δεν είναι απαραίτητα και δεν είναι μόνο για μακαρονάδα. Συνοδεύει και λαχανικά π.χ. στον φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.