Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι, 1 κρεμμύδι μεγάλο, τριμμένο στον τρίφτη, 3 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη επίσης, και 1 πιπεριά κομμένη σε μεγάλα κομμάτια, να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τις γαρίδες (12 κομμάτα) και τσιγαρίζουμε για 5 λεπτά ακόμη. Σβύνουμε με 1/2 φλυτζάνι κρασί. Προσθέτουμε 1 κουτί ντοματάκια ψιλοκομμένα, 1/2 φλυτζάνι τυρί φέτα τριμμένη, 1 κουταλιά κοφτή της σούπας ζάχαρη (η ντομάτα είναι όξινη), αλάτι, πιπέρι και 1/2 φλυτζάνι νερό. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 30 λεπτά, να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τριμμένη φέτα, ελιές, λίγο δυόσμο και μαϊντανό. Νιαμ ...
Πλεονέκτημα: Πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή, κατάλληλη και για χορτοφάγους, μπορεί να γίνει και χωρίς φέτα, νηστίσιμη. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μακαρονάδα με θαλασσινά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.