Λυώνετε μια κουβερτούρα με λίγο βούτυρο μέσα σ' ένα μεταλλικό μπωλ, που έχετε τοποθετήσει πάνω σ' ένα κατσαρολάκι με νερό, που βράζει. Μόλις λυώσει η σοκολάτα, αφήνετε να κρυώσει λίγο χωρίς να πήξει και ανακατεύετε μέσα λίγα κορν-φλέϊκς, να δημιουργήσουν μια σχετικά ανώμαλη υφή. Αδειάζετε την σοκολάτα μέσα σε χάρτινες θηκούλες για ατομικά κέϊκ ή φοντάν, πασπαλίζετε με τρούφα σοκολάτας, για άχυρο, τοποθετείτε επάνω 3-4 καραμελάκια χρωματιστά, που μοιάζουν με αυγά και τα βάζετε στο ψυγείο, να σκληρύνει η σοκολάτα. Νιαμ ...
Πλεονέκτημα: Πανεύκολη και πολύ όμορφη λιχουδιά για το Πάσχα, κατάλληλη για παιδικά πάρτυ. Χρησιμοποιήστε καλύτερα κορν-φλέϊκς με ξηρούς καρπούς για να διατηρηθούν τραγανά, μέχρι να σκληρύνει η σοκολάτα.
--------------------------------------------------------
Link:H Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα
Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, μπορείτε να την δημοσιεύσετε στο site σας, αρκεί να διατηρήσετε το πιο πάνω link.
Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, μπορείτε να την δημοσιεύσετε στο site σας, αρκεί να διατηρήσετε το πιο πάνω link.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.