Τοποθετούμε ένα φύλλο σφολιάτας (το έχουμε ανοίξει λίγο με τον πλάστη) σε λαδωμένο ταψί. Απλώνουμε 1 κιλό γκούντα τριμμένο και 5 φέτες ζαμπόν και 5 φέτες μπέϊκον ψιλοκομμένο. Αφού ζεσταθεί ο φούρνος χτυπάμε 1 μικρή κρέμα γάλακτος και 2 αυγά και τα περιχύνουμε πάνω από τα υλικά. Ψήνουμε και έτοιμο!!! Κάντε καλύτερα δύο ταψιά γιατί δεν θα σας φτάσει... Αρέσει και στους μικρούς και στους μεγάλους.
--------------------------------------------------------
Συνταγή:ΑΝΝΑΜ
Την συνταγή αυτή, μας την έστειλε η αναγνώστρια ΑΝΝΑΜ. Την ευχαριστούμε πολύ!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.