4 φλιτζανια φαρινα
4 αυγα
1 φλιτζανι λαδι
1 φλιτζανι γιαουρτι
1 φλιτζανι ζαχαρη
ξυσμα απο 1 πορτοκαλι η λεμονι
Ανακατευουμε τα αυγα με τη ζαχαρη μαζι, το λαδι και το γιαούρτι και στο τελος το αλευρι. Βαζουμε σε ενα ταψακι στους 180 και ψηνουμε 1 ωρα περιπου και ελέγχουμε.
Ειναι πολυ ευκολη, την κανω κυριως την πρωτοχρονια, σαν πιτα με ζαχαρη αχνη απο πανω.
--------------------------------------------------------
4 αυγα
1 φλιτζανι λαδι
1 φλιτζανι γιαουρτι
1 φλιτζανι ζαχαρη
ξυσμα απο 1 πορτοκαλι η λεμονι
Ανακατευουμε τα αυγα με τη ζαχαρη μαζι, το λαδι και το γιαούρτι και στο τελος το αλευρι. Βαζουμε σε ενα ταψακι στους 180 και ψηνουμε 1 ωρα περιπου και ελέγχουμε.
Ειναι πολυ ευκολη, την κανω κυριως την πρωτοχρονια, σαν πιτα με ζαχαρη αχνη απο πανω.
--------------------------------------------------------
Την συνταγή αυτή έστειλε η αναγνώστρια Αναστασία. Την ευχαριστούμε πολύ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.