Εύκολο Κέϊκ με Λάδι και Γιαούρτι

4 φλιτζανια φαρινα
4 αυγα
1 φλιτζανι λαδι
1 φλιτζανι γιαουρτι
1 φλιτζανι ζαχαρη
ξυσμα απο 1 πορτοκαλι η λεμονι

Ανακατευουμε τα αυγα με τη ζαχαρη μαζι, το λαδι και το γιαούρτι και στο τελος το αλευρι.  Βαζουμε σε ενα ταψακι στους 180 και ψηνουμε 1 ωρα περιπου και ελέγχουμε.
Ειναι πολυ ευκολη, την κανω κυριως την πρωτοχρονια, σαν πιτα με ζαχαρη αχνη απο πανω.
--------------------------------------------------------
Την συνταγή αυτή έστειλε η αναγνώστρια Αναστασία. Την ευχαριστούμε πολύ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget