Ατομικά σουφλεδάκια σοκολάτας

ΥΛΙΚΑ: 300 γρ.κουβερτούρα, 100 γρ. ζάχαρη, 6 αυγά, 40 γρ. αλεύρι, 40 γρ.ΒΙΤΑΜ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με το ΒΙΤΑΜ. Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη σε μαρέγκα. Αφού σφίξει, ρίχνουμε 2 κρόκους, τη σοκολατα με το βούτυρο και τέλος το αλεύρι. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς. Γίνονται 10 ατομικά σουφλεδάκια. Το καλό είναι ότι μπορείτε να παγώσετε στην κατάψυξη και να βγάζετε κάθε φορά όσα χρειάζεστε. Τα ψήνετε αμέσως μόλις τα βγάλετε από την κατάψυξη. Δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι να ξεπαγώσουν. Μπορείτε να τα ψήσετε λιγότερο από τον χρόνο που σας υπέδειξα, ανάλογα πόσο ζουμερά τα θέλετε.
--------------------------------------------------------
Την συνταγή αυτή έστειλε η αναγνώστρια Eleftheria από το ΓΛΥΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΜΥΡΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ. Την ευχαριστούμε πολύ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget