Το αφήνουμε να σιγοβράσει σκεπασμένο για περίπου 2 ώρες, φροντίζοντας μόνο να μην εξατμιστεί το νερό, που πρέπει να σκεπάζει οπωσδήποτε το δοχείο του ζαχαρούχου. Μετά από 2 ώρες το γλάσο καραμέλας είναι σχεδόν έτοιμο να το απολαύσετε. Λέμε σχεδόν, γιατί πρέπει πρώτα να περιμένετε να κρυώσει. Συνοδεύει τέλεια παγωτά, κέικ, ψητά μήλα και κάθε είδους γλυκό.
Καλή Επιτυχία, αν και δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου :-)
--------------------------------------------------------
Link: H Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα
Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, μπορείτε να την δημοσιεύσετε στο site σας, αρκεί να διατηρήσετε το πιο πάνω link.
καλησπερα,
ΑπάντησηΔιαγραφήτο κουτι λογικα δεν θα σκασει?
πειτε μου plese apo kastoria
Όχι, δεν έσκασε. Δοκίμασε το!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίναι τέλειο δοκιμάστε το
ΑπάντησηΔιαγραφή