Πέρνουμε την ψίχα από μια φρατζόλα ξερό ψωμί, την κάνουμε τρίμματα και προσθέτουμε λίγο γάλα να μουσκέψει το ψωμί και να απορροφηθεί. Αναμιγνύουμε με 1 κρεμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο, μαϊντανό ψιλοκομμένο ελάχιστη ρίγανη, δυόσμο ή θυμάρι. Κτυπάμε μέσα στο μίγμα 3 αυγά και προσθέτουμε λίγο βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε τους κεφέδες. Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή. Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε ζεστό λάδι. Νιαμ ...
Πλεονέκτημα: Είναι η τέλεια συνταγή για να αξιοποιήσουμε τα περισεύματα του ψωμιου και ένα θαυμάσιο πιάτο για χορτοφάγους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.