Κεφτέδες από ψωμί


Πέρνουμε την ψίχα από μια φρατζόλα ξερό ψωμί, την κάνουμε τρίμματα και προσθέτουμε λίγο γάλα να μουσκέψει το ψωμί και να απορροφηθεί.  Αναμιγνύουμε με 1 κρεμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο, μαϊντανό ψιλοκομμένο ελάχιστη ρίγανη, δυόσμο ή θυμάρι.  Κτυπάμε μέσα στο μίγμα 3 αυγά και προσθέτουμε λίγο βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνουμε τους κεφέδες.  Η ζύμη πρέπει να είναι σφιχτή.  Αλευρώνουμε και τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε ζεστό λάδι.  Νιαμ ...

Πλεονέκτημα: Είναι η τέλεια συνταγή για να αξιοποιήσουμε τα περισεύματα του ψωμιου και ένα θαυμάσιο πιάτο για χορτοφάγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget