Παραδοσιακή Σκορδαλιά με Ψωμί

Μουσκεύουμε λίγο ψωμί (μισή φρατζόλα), αφαιρούμε την κόρα και στίβουμε το ψωμί, να φύγουν τα νερά. Βάζουμε στο multi το ψωμί, 1-3 σκελίδες σκόρδο, αλάτι, πιπέρι, 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι και χτυπάμε καλά, να λυώσουν. Προσθέτουμε λίγο λίγο το λάδι (περίπου μισό φλυτζάνι, χτυπώντας συνέχεια. Προσθέτετε υλικά ανάλογα πόσο πικάντικη την θέλετε. Μια δοκιμή καθώς την φτιάχνετε, θα εξασφαλίσει το αποτέλεσμα. Είναι έτοιμη όταν έχει γίνει λεία. Νιαμ ...

Πλεονέκτημα: Παραδοσιακή, νηστίσιμη συνταγή, κατάλληλο συνοδευτικό για άπειρα πιάτα και όχι μόνο τον μπακαλιάρο. Είναι κατάλληλη και για χορτοφάγους.  δείτε και την Εύκολη Σκορδαλιά με Πατάτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget