Ετοιμάζετε τον πουρέ, όπως προβλέπεται από την συνταγή, αλλά βάζετε νερό αντί για γάλα. επίσης αφαιρείτε και 1/2 -1 φλυτζάνι νερό, να γίνει πολύ σφιχτός πουρές. Η βασική δοσολογία είναι, 1 φακελάκι πουρές με 3 φλυτζάνια νερό. Επίσης, δεν προσθέτετε βούτυρο. Αλατοπιπερώνετε. Ρίχνετε στο multi 2-3 σκελίδες σκόρδο, με 2-3 κουταλιές της σούπας ξύδι και χτυπάτε να λυώσουν. Ρίχνετε και τον πουρέ να ανακατευτούν και προσθέτετε λίγο λίγο 1/2 φλυτζάνι λάδι. Προσθέτετε υλικά, δοκιμάζοντας την γεύση, να σας αρέσει. Νιαμ ...
Tip: Μην κλείσετε ραντεβού μετά το φαγητό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.