Κουρκούτι για τηγάνισμα

Η βασική συνταγή χρειάζεται ίση ποσότητα νερό και αλεύρι.  Βασικό: Αφήστε το λίγα λεπτά, πριν το χρησιμοποιήσετε.  Δοκιμάστε τις παραλαγές για να καταλήξετε ποιό κουρκούτι προτιμάτε.  Οι διαφορές συνοψίζονται στο πόσο τραγανό ή μαλακό σας αρέσει.  Οι παραλαγές είναι:

  1. Μπύρα αντί για νερό
  2. Κορν φλάουρ αντί για αλεύρι
  3. Προσθήκη ενός αυγού
  4. Νερό με ανθρακικό αντί για νερό
  5. Διάφορα μπαχαρικά για διαφορετικές γεύσεις (αλάτι, πιπέρι, ζάχαρη, κάρυ, γλυκό πιπέρι κόκκινο, ρίγανη κ.α.
  6. Προσθήκη 1-2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
  7. 2-3 κουταλιές της σούπας γάλα
  8. Αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
  9. Προσθήκη λίγο μπέϊκιν πάουντερ ή λίγη σόδα μαγειρικής στο αλεύρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget