Μακαρονάδα με Σκόρδο & Κρεμμύδι


Βράζουμε 1/2 πακέτο μακαρόνια, όπως συνηθίζουμε. Σ' ένα τηγάνι αρκετά μεγάλο, να χωράει τα μακαρόνια, ψιλοκόβουμε και τσιγαρίζουμε ελαφρά, 1 κρεμμύδι σε 1/4 φλυτζάνι ελαιόλαδο. Στραγγίζουμε τα μακαρόνια, τα ρίχνουμε στο τηγάνι και τα ανακατεύουμε ελαφρά, να αναμιχθούν με το λάδι και τα κρεμμυδάκια. Αλατοπιπερώνουμε και δεν χρειάζεται ούτε τυρί τριμμένο. Αδειάζουμε τα μακαρόνια σε μια πιατέλα, ωστε τα κρεμμυδάκια, που έχουν μείνει στον πάτο, να έρθουν από πάνω.  Αν θέλουμε, προσθέτουμε για χρώμα, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Η ίδια συνταγή γίνεται και με σκόρδο. Νιαμ ...


Πλεονέκτημα: Δύο διαφορετικές γεύσεις, για όσους βαρέθηκαν τις κλασσικές μακαρονάδες. Αρέσουν ακόμη και στα παιδιά. Είναι και νηστίσιμες και χορτοφαγικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget