Παραδοσιακή Σκορδαλιά με Καρύδια


Βάζουμε 2 φλυτζάνια καρύδια στο Multi, να γίνουν τρίμμα, μαζί με 4 σκελίδες σκόρδο και 3 φρυγανιές.  Προσθέτουμε σταδιακά 1 ποτήρι του κρασιού λάδι και μετά χυμό λεμονιού ή ξύδι, για όσους το προτιμούν, να γίνει ένας πολτός, να στέκεται στο πηρούνι.  Αν το βρίσκουμε πολύ πικάντικο, αντικαθιστούμε ένα μέρος από το λεμόνι (ή το ξύδι) με νερό.  Αν θέλουμε κάτι, που να ξεφεύγει από την παραδοσιακή συνταγή, μπορούμε να αυτοσχεδιάσουμε προσθέτοντας μαϊντανό ή και ψιλοκομμένο κρεμύδι.  Συνοδεύει ψαρικά, μεζέδες ή και σαν ντιπ.  Θα λατρέψετε την σκορδαλιά.  Νιαμ ...

Πλεονέκτημα: Εύκολη και γρήγορη συνταγή, νηστίσιμη και χορτοφαγική.  Αρέσει σε όλους αλλά πολλοί δεν την φτιάχνουν γιατί πιστεύουν ότι χρειάζεται τέχνη.
--------------------------------------------------------
Link:H Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα
Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, μπορείτε να την δημοσιεύσετε στο site σας, αρκεί να διατηρήσετε το πιο πάνω link.

1 σχόλιο:

  1. Υπέροχη!!!!Ετσι ακριβως την φτιαχνω κι εγω....Δοκιμάστε την είναι πεντανόστιμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget