Φρικασέ με Γαρίδες

3 μαρούλια, 1/2 ματσάκι άνηθο,1-2 φρέσκα κρεμμμύδια, 1 φλυτζάνι αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι, γαρίδες (κατεψυγμένες), χυμό από 1 λεμόνι, κορν φλάουερ 2 κ. σούπας. Ζεματάμε μαρούλια, άνηθο, κρεμμυδάκια. Μετά ρίχνουμε νερό, τόσο-όσο να σκεπαστούν. Τα αποξηραμένα πορτσίνι τα έχουμε μουλιάσει για 1 ώρα σε ζεστό νερό. Τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα μαζί με λίγο από το νερό που μούλιασαν. Δύο λεπτά πριν το τέλος ρίχνουμε και τις γαρίδες. Διαλύουμε το κορν φλάουερ με το λεμόνι και προσθέτουμε ζουμί απο την κατσαρόλα. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα και ανακάτεμα.
--------------------------------------------------------
Την συνταγή αυτή έστειλε η Λένα Βίδα. Την ευχαριστούμε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

Recent Posts Widget