Γρήγορο Παγωτό Ροδάκινο

Δεν ξέρω τι είναι αυτό που με έκανε να φτιάξω παγωτό ροδάκινο στην αρχή του χειμώνα, αλλά αν αισθάνεστε την ίδια επιτακτική ανάγκη, δείτε μια εύκολη συνταγή παρακάτω.
Λυώνουμε στο Multi 3-4 μισά ροδάκινα κομπόστα κονσέρβα, χωρίς το σιρόπι τους, έτσι ώστε να έχουμε περίπου ένα φλυτζάνι πουρέ ροδάκινου. Χωρίς ν' αλλάξουμε σκεύος ρίχνουμε μέσα στο Multi, πάνω από τον πουρέ ροδάκινου, ένα φλυτζάνι γάλα, ένα φλυτζάνι κρέμα γάλακτος, μισό φλυτζάνι ζάχαρη άχνη, μισό φλυτζάνι σκόνη γάλακτος και 1 κουταλιά της σούπας εκχύλισμα βανίλιας.
Τα χτυπάμε όλα μαζί, μέχρι το μίγμα να αφρατέψει, περίπου 2-3 λεπτά και η κρέμα γάλακτος να αρχίσει να σφίγγει κάπως. Αν θέλουμε, προσθέτουμε και κομματάκια από το ροδάκινο κονσέρβα μέσα στο μίγμα, για πιο έντονη γεύση φρούτου. Αδειάζουμε το μίγμα σε μια πλαστική φόρμα ή σε τάπερ με καπάκι και αφήνουμε σκεπασμένο στην κατάψυξη, για περίπου 6-8 ώρες. Ξεφορμάρεται και σερβίρεται σαν τούρτα παγωτό ή κόβεται σε κομμάτια και σερβίρεται με φετούλες ροδάκινο.
Ένα μπισκότο βουτύρου στον πάτο του μπωλ σερβιρίσματος, είναι μια ευχάριστη τραγανή έκπληξη, συνδυασμένο με την λεπτή γεύση του ροδάκινου και με ότι άλλο επιλέξετε συμπληρωματικά για το σερβίρισμα. Θα πρότεινα να περιοριστείτε σε τρίμμα ξηρών καρπών, που δεν σκεπάζει την γεύση του ροδάκινου. Επίσης μπορείτε να "δέσετε" το σιρόπι της κονσέρβας σ' ένα κασταρολάκι, να μείνει περίπου το μισό, αλέθοντας μέσα και ότι ροδάκινα περίσεψαν και φτιάχνοντας έτσι ένα συνοδευτικό, που βάζετε πάνω από το παγωτό. Σερβίρει 6-8 άτομα, ανάλογα τις μερίδες.
Καλή Επιτυχία!
--------------------------------------------------------
Link: H Τέλεια Συνταγή, η Τέλεια Λύση, το Τέλειο Πρόβλημα Αν σας άρεσε αυτή η συνταγή, μπορείτε να την δημοσιεύσετε στο site σας, αρκεί να διατηρήσετε το πιο πάνω link.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μας την γνώμη σας για την συνταγή, αν την δοκιμάσατε ή προσθέστε κάτι, που κατά την γνώμη σας λείπει.

Follow Us

Πρόσφατα

  • Πορτοκαλόπιτα
    Πολύ εύκολη, πολύ γρήγορη, πολύ γευστική και πολύ αρωματική συνταγή, είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσει. Υλικά: 2 πορτοκάλια μεσαίο μέγεθος 4 αυγά μέτρια 200 γρ ζάχαρη 1 κγ εκχύλισμα βανίλιας 150 ml σπορέλαιο 250 γρ σιμιγδάλι ψιλό 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ (20 γρ) χυμό...
  • Ζύμη για Πίτσα με 2 Υλικά
    Ακούγεται απίστευτο ή μάλλον πολύ καλό, για να είναι αληθινό, αλλά είναι αληθινό. Με μόνο δύο υλικά, γιαούρτι και αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, έχουμε μια από τις καλύτερες ζύμες - βάση για πίτσες, που έχουμε δοκιμάσει ποτέ. Μην περιμένετε καμιά πολύπλοκη συνταγή. 1 και 1/4...
  • Εύκολο Σιρόπι Καραμέλας 3' λεπτών
    Αφού λοιπόν ξεκινήσαμε με το Γρήγορο Σιρόπι Καραμέλας Στιγμής, για να το ολοκληρώσουμε, ιδού η συνταγή των 3 λεπτών, με δύο μόνο υλικά. Βούτυρο και σιρόπι σφενδάμου (Maple syrup). Πως γίνεται Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι  που έχουμε προθερμάνει στο μάτι της...
  • Γρήγορο Σιρόπι Καραμέλας Στιγμής
    Και μιας και αρχίσαμε με σιρόπι την εβδομάδα, με το Γρήγορο Σιρόπι Στιγμής Φράουλα χωρίς βράσιμο, ας συνεχίσουμε, γιατί το θέλει ο καιρός, με τα παγωτά που ξεκινάνε τώρα.  Γρήγορο Σιρόπι Καραμέλας Στιγμής στα μικροκύματα λοιπόν.  Βρήκα την συνταγή αυτή...
  • Γρήγορο Σιρόπι Στιγμής Φράουλα χωρίς βράσιμο
    Φτιάξατε κρέπες, pan-cakes, βάφλες, παγωτό και χρειάζεστε επειγόντως σιρόπι;  Πολύ γρήγορα και χωρίς βράσιμο, μπορείτε να φτιάξετε σιρόπι φράουλας στιγμής, με φρέσκες ή κατεψυγμένες φράουλες. Δείτε πως Βάζουμε στο μούλτι μισό κιλό φράουλες, μισό φλυτζάνι ζάχαρη, 2...
Recent Posts Widget